• Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Long-Term Effects of Dietary Olive Oil and Hydrogenated Vegetable Oil on Expression of Lipogenic Genes in Subcutaneous Adipose Tissue of Dairy Cows

Vargas-Bello-Pérez, Einar; Bionaz, Massimo; Sciarresi-Arechabala, Pietro; Cancino-Padilla, Nathaly; Sol Morales, María; Romero, Jaime; Leskinen, Heidi; Garnsworthy, Philip C.; Loor, Juan J. (2019)

 
Tweet Linkki tietueeseen
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Vargas-Bello-Pérez, Einar
Bionaz, Massimo
Sciarresi-Arechabala, Pietro
Cancino-Padilla, Nathaly
Sol Morales, María
Romero, Jaime
Leskinen, Heidi
Garnsworthy, Philip C.
Loor, Juan J.

Julkaisusarja
Veterinary Sciences

Volyymi
6

Numero
3

Sivut
12 p.


MDPI
2019
doi:10.3390/vetsci6030074
Näytä kaikki kuvailutiedot

Kuvaus

Article id 74.
Collections
  • Julkaisut [79009]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto