• Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Genetic parameters for cow-specific digestibility predicted by near infrared reflectance spectroscopy

Mehtiö, Terhi; Mäntysaari, Päivi; Kokkonen, Tuomo; Kajava, Sari; Prestløkken, Egil; Kidane, Alemayehu; Wallén, Sini; Nyholm, Laura; Negussie, Enyew; Mäntysaari, Esa A.; Lidauer, Martin H. (2019)

 
Tweet Linkki tietueeseen
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Mehtiö, Terhi
Mäntysaari, Päivi
Kokkonen, Tuomo
Kajava, Sari
Prestløkken, Egil
Kidane, Alemayehu
Wallén, Sini
Nyholm, Laura
Negussie, Enyew
Mäntysaari, Esa A.
Lidauer, Martin H.

Julkaisusarja
Livestock Science

Volyymi
226

Sivut
1-6


Elsevier
2019
doi:10.1016/j.livsci.2019.05.017
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [78948]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto