Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Aerobic stability of fresh and ensiled potato by-product treated with preservatives and yield fractions from a biorefinery process

Franco, Marcia; Stefanski, Tomasz; Jalava, Taina; Lehto, Marja; Kahala, Minna; Järvenpää, Eila; Rinne, Marketta (2019)

 
URI
https://www.slu.se/globalassets/ew/org/inst/huv/nfsc/nfsc2019/nfsc-proceedings-2019-06-05-torsten-eriksson.pdf

Franco, Marcia
Stefanski, Tomasz
Jalava, Taina
Lehto, Marja
Kahala, Minna
Järvenpää, Eila
Rinne, Marketta

Julkaisusarja
Swedish University of Agricultural Sciences. Department of Animal Nutrition and Management. Report

Numero
302

Sivut
137-142


Swedish University of Agricultural Sciences
2019
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [82826]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste