Haku
Viitteet 1-10 / 11
Variation in the quality of table potato and the factors influencing it in Finland
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1970)
Frost resistance of potato tubers
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1955)
Tutkimuksia viljelyskasvien juurten sijainnista Suomen maalajeissa
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1949)
Vanhoista rajasudun kaski- ja peltovijelytavoista Suojärvellä ja Korpiselän Ägläjärvellä 1920-luvun alkupuolella
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1958)
Factors influencing the epidemics of phytophthora infestans (mont.) de bary in Finland
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1966)
Specific gravity sorting as a variation criterion of the cooking quality of potato lost grown under various conditions
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1970)
Starch content as a criterion of the cooking quality of potato lots grown under various conditions
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1970)
The Effects of increasing npk rates on the yield and quality of the pito potato. I. Tuber yield, starch content and starch yield
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1973)
The Effect of magnesium and potassium on the chemical composition and yield of the potato
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1973)
The Effects of increasing npk rates on the yield and quality of the pito potato. II external and internal quality
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1973)