Haku
Viitteet 1-10 / 18
Maitojuoton rajoittaminen parantaa tulosta
(Luomu-LiittoMaaseudun Kehittämiskeskus Partala, 2002)
MTT:n Pohjois-Pohjanmaan tutkimusasemalla selvitettiin, miten erilaiset vasikoiden maitojuottostrategiat vaikuttavat tuotannon taloudellisuuteen luonnonmukaisessa naudanlihantuotannossa. Tutkimuksessa lihanaudoista saatava ...
Ruokinnan intensiivisyyden vaikutus maitorotuisten hiehojen kasvuun, ruhon laatuun ja utarekudoksen kehitykseen
(2006)
Teurashiehojen ruokinnan tavoite on tuottaa hyvin kasvavia mutta mahdollisimman vähän rasvoittuvia ruhoja. Teurashiehojen ruokinta on yleensä rajoitettua, sillä runsas energiansaanti nopeuttaa kasvua, mutta lisää eläinten ...
Kasvirasvapohjaiset juomarehut vasikoiden ruokinnassa
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2004)
Kasvirasvapohjaiset juomajauheet vasikoiden ruokinnassa
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2004)
Aperuokinta tutkimuksen näkökulmasta
(2009)
Seosrehuruokinnan eduista merkittävimmät ovat luonteeltaan työteknisiä. Koneellinen sekoitus ja jakelu voi keventää ja nopeuttaa ruokintatyötä. Seoksissa voidaan käyttää muuten vaikeasti hyödynnettäviä rehuja kuten ...
Optimaalisesti väkirehua sonnille - entä lisävalkuaista?
(LKL-KustannusLihateollisuuden Tutkimuskeskus, 2005)
Rehuvirna lihanautojen kokoviljasäilörehuruokinnassa
(Maaseutukeskusten Liitto, 2002)
Viljojen ja palkokasvien seosviljelyllä halutaan vähentää kasvuston typpilannoitustarvetta ja lisätä kokoviljasäilörehuksi korjattavan kasvuston raakavalkuaispitoisuutta. Rehuvirnan (Vicia sativa L.) viljely on suhteellisen ...
Ruokonatasäilörehu ja ruokohelven olki lihanautojen ruokinnassa
(Maaseutukeskusten Liitto, 2002)
Tässä tutkimuksessa selvitettiin ruokonatasäilörehun ja ruokohelven olkisadon tuotantovaikutukset kasvavien hereford-sonnien ruokinnassa. Ruokonatasäilörehua verrattiin timoteistä (Phleum pratense L.) valmistettuun ...
Rajoitettu juotto - parempi tuotto
(Lihateollisuuden Tutkimuskeskus, 2006)