Haku
Viitteet 1-10 / 11
Laitumelta terveellisempää lihaa?
(Pihvikarjan kasvattajien liitto, 2009)
Laidunnuksen vaikutus hereford-sonnien ruhon ja lihan laatuun
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2008)
Ultraäänimittaus tasaisen laadun tavoittelussa
(Suomen angusyhdistys ry, 2018)
Sonnienkin laidunnus onnistuu
(LKL-KustannusLihateollisuuden Tutkimuskeskus, 2007)
Laidunnuksen vaikutus hereford-sonnien ruhon ja lihan laatuun
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2008)
Perimä vaikuttaa lihan syöntilaatuun
(Faba, 2018)
Tasaisen syöntilaadun tavoitteleminen
(Suomen angusyhdistys ry, 2018)
Lihaksen sisäinen rasva eli marmoroituminen
(Suomen angusyhdistys ry, 2018)
Kalpaiini ja kalpastatiini suomalaisessa anguksessa
(Suomen angusyhdistys ry, 2018)
Marmoroituminen ja pintarasva
(Suomen angusyhdistys ry, 2018)