Haku
Viitteet 1-10 / 11
Effects of different sucrose levels on digestibility and mastication of hay and on yield and composition of milk in dairy cow
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1971)
Nurmikasvien koostumus, pepsiini-HCI-liukoisuus ja in vitro-sulavuus eri kasvuasteilla
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1975)
Nutritive value of rapeseed meal from two Brassica campestris varieties for growing pigs
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1980)
Normal and light weight oats as feed for growing pigs
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1980)
The effect of enzyme treatment of cooked barley and supplementaion of piglet diets on the digestibility of barley and piglet performance
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1988)
Evaluation of various types of forest biomass and wood processing residues as feed for ruminants
(Suomen maataloustieteellinen seuraSuomen maataloustieteellinen seura, 1984)
Leaf protein from green pulse crops and nutritive value of legume protein concentrates for poultry
(Suomen maataloustieteellinen seuraSuomen maataloustieteellinen seura, 1985)
Distillers dried by-products from barley as protein source for ruminants
(Suomen maataloustieteellinen seuraSuomen maataloustieteellinen seura, 1984)
Nurmirehun sulavuuden arvioiminen raakakuitu- ja raakavalkuaispitoisuuden perusteella
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1986)