Haku
Viitteet 1-10 / 12
Kaseiini, glukoosi, propionihappo ja tärkkelys glukoosin lähteinä nurmisäilörehuun perustuvassa maidontuotannossa
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Säilörehun kasvuasteen ja väkirehutäydennyksen vaikutus lypsylehmien syöntikäyttäytymiseen
(Maaseutukeskusten LiittoMaaseutukeskusten Liitto, 1995)
Esikuivatun säilörehun käymislaadun ja valkuaistäydennyksen vaikutus lypsylehmän ruokinnassa
(Maaseutukeskusten Liitto, 1995)
Nurmirehun sulavuuden ja väkirehun yhdysvaikutukset lypsylehmillä
(Maaseutukeskusten LiittoMaaseutukeskusten Liitto, 1995)
Ohran ja rypsirouheen käsittelyn vaikutus maidon koostumukseen säilörehuruokinnalla
(Maaseutukeskusten Liitto, 1995)
Histidiinin annostustason vaikutus maidontuotantoon ja plasman aminohappoihin nurmisäilörehu-viljaruokinnassa
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Pellavapuriste lypsylehmien ruokinnassa
(Maaseutukeskusten Liitto, 1996)
Valkuaistäydennyksen vaikutus maidontuotantokauden loppuvaiheessa
(Maaseutukeskusten Liitto, 1997)
Sirppimailassäilörehu lypsylehmien ruokinnassa
(Maaseutukeskusten Liitto, 1997)
Säilörehun jakokertojen vaikutus lypsylehmien syöntikäyttäytymiseen
(Maaseutukeskusten Liitto, 1997)