Haku
Viitteet 1-10 / 17
Mikä olisi sopiva ruokinnan intensiteetti maidontuotannossa?
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2016)
Effects of different sucrose levels on digestibility and mastication of hay and on yield and composition of milk in dairy cow
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1971)
Manipulation of milk composition with forage-based diets
(Scandinavian Association of Agricultural Scientists (NJF), 1995)
Kevät- ja syyssäilörehun sekä valkuais- ja väkirehutason vaikutus maidontuotannossa
(Maaseudun Tulevaisuus, 1998)
Nurmirehun sulavuuden ja väkirehun yhdysvaikutukset lypsylehmillä
(Maaseutukeskusten LiittoMaaseutukeskusten Liitto, 1995)
Ohran ja rypsirouheen käsittelyn vaikutus maidon koostumukseen säilörehuruokinnalla
(Maaseutukeskusten Liitto, 1995)
Koiranheinän natriumlannoituksen vaikutus maidontuotannossa
(Maaseutukeskusten Liitto, 2000)