Haku
Viitteet 1-10 / 10
Prosessoinnin vaikutus kuitupitoisen rehun sulavuuteen sian ruoansulatuskanavan eri osissa
(Maaseutukeskusten Liitto, 1996)
Aminohapot vauhdittavat lihasian alkukasvua
(Suomen Rehu, 2000)
Sulavan lysiinin ja muiden välttämättömien aminohappojen lisäys rehuun paransi suoraviivaisesti 25-50-kiloisten sikojen kasvua ja rehuhyötysuhdetta. Sulavan lysiinin saannin lisääntyessä sikoihin pidättyi enemmän valkuaista ...
Herne maittaa Nyholmien luomusioille : Oikealla lajikkeella herneen viljely helppoa
(Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Steve ja Sonja Nyholmin luomutilan siat saavat valkuaisensa kotimaisista rehuista, pääasiassa herneestä ja rypsistä. Laajamittainen herneen viljely aloitettiin tilalla viime vuonna. Kokemukset rehukasvista ovat hyviä.
Gramman lysiinilisä kasvattaa nuorta sikaa ekotehokkaammin
(Maatalouden tutkimuskeskus (MTT), 2000)
Distillers feeds from various grains as protein sources for pigs
(Suomen maataloustieteellinen seuraSuomen maataloustieteellinen seura, 1985)
Hehtolitrapainon vaikutus ohran sulavuuteen ja rehuarvoon lihasialla
(Rehuraisio, 1999)
Luomupalkoviljat ja rypsipuristeet sopivat lihasikojen rehuihin
(Maaseudun Tulevaisuus, 1999)
Herneessä ja härkäpavussa on muita valkuaisrehuja vähemmän valkuaista, mutta se sisältää runsaasti lysiini-aminohappoa. Rikkipitoisia aminohappoja on niukasti, mutta rypsipuristeiden valkuainen täydentää hyvin palkoviljojen ...
Lihaluujauhon aminohappojen ohutsuolisulavuudet ja maittavuus lihasioilla
(Suomen kotieläinjalostusosuuskunta, 1997)
Kuivaamaton perunaproteiini lihasikojen rehuna
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2008)
Useat hernelajikkeet sopivat lihasikojen rehuksi
(Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Suomalaiset hernelajikkeet, Karita, Perttu ja Tiina, sekä virolainen rehuhernelajike, Kirke, soveltuvat hyvin lihasikojen ruokintaan. Sianlihan maku, mureus ja mehukkuus olivat herneruokinnoilla hyvät. Myöskään lihan ...