Haku
Viitteet 1-7 / 7
Rypsi- ja soijapuriste puna-apilasäilörehun valkuaistäydennyksenä
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2008)
Metabolic and production responses of dairy cows to two levels of rapeseed and soya-bean expeller supplementation on red clover silage based diet
(Wageningen Academic Publishers, 2009)
Rehu joka lähtöön
(Luomuliitto, 2013)
Rypsirehujen vaikutus maidon rasvahappokoostumukseen
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2008)
Rypsi- ja soijapuriste puna-apilasäilörehun valkuaistäydennyksenä
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2008)
Rypsirehut parantavat maidon rasvahappokoostumusta
(Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Lypsylehmille annetut rypsirehut sisältävät pienen rasvalisän. Se muuttaa maidon rasvahappokoostumusta ravitsemuksellisesti suotuisaan suuntaan. Rasvalisä ei pienentänyt maidon valkuaispitoisuutta eikä heikentänyt kuidun ...
Rypsirehujen vaikutus maidon rasvahappokoostumukseen
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2008)