Haku
Viitteet 1-10 / 31
Mikrobisynteesi tehostuu apilapitoisella säilörehulla
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1996)
Aikainen ja satoisa Yty-kaura
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1992)
Kevätrypsi ja -rapsi - lajikkeet vuonna 1999
(Maaseudun Tulevaisuus, 1999)
Laatua ja satoa kevätvehnän luomutuotantoon
(Maaseudun Tulevaisuus, 1999)
Uudet lajikkeet haastavat vanhat kauran luomuviljelyssä
(Maaseudun Tulevaisuus, 1999)
Oikeat lajikkeet ja harkittu viljelytekniikka takaavat kauran terveysominaisuudet
(Maaseudun Tulevaisuus, 1999)
Pohjoismaisen kauran laatu tunnustetaan maailman parhaaksi. Suomalaisen kauran valttina on vaaleus ja korkea laatu. Kauraa on käytetty pääasiassa rehuksi elintarvikekäytön ollessa vähäistä. Laadukasta suomalaista kauraa ...
Perunalla helppo tautikesä : säävaihtelut heikensivät mukulasadon laatua
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1994)
Keräkaali ja avomaankurkku hapantuotteiden raaka-aineina
(Maaseudun Tulevaisuus, 1999)
Liika valkuainen huonontaa mallasohran käyttölaatua
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1996)
'Ottawa' ja 'Muskoka' varmimmat vadelmalajikkeet
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1991)