Haku
Viitteet 1-5 / 5
Prosessoinnin vaikutus kuitupitoisen rehun sulavuuteen sian ruoansulatuskanavan eri osissa
(Maaseutukeskusten Liitto, 1996)
Kasvunsääteiden vaikutukset aminohappojen sulavuuteen erityyppisillä rehuseoksilla
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Kuitulisäyksen vaikutus tärkkelysrankin aminohappojen sulavuuteen sialla
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Vehnäproteiinin aminohappojen sulavuus sioilla
(Maaseutukeskusten Liitto, 1996)
Nestemäisen vehnäproteiinin valkuaisen ja aminohappojen ohutsuolisulavuus on hyvä ja vertailukelpoinen soijarouheen vastaavien arvojen kanssa. Gluteenin poisto vehnäproteiinin valkuaisesta lisää jonkin verran välttämättömien ...
Viljan aminohappojen sulavuus lihasioilla
(Maaseutukeskusten Liitto, 2000)