Haku
Viitteet 1-7 / 7
Effects of different sucrose levels on digestibility and mastication of hay and on yield and composition of milk in dairy cow
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1971)
Rehuyhdistelmän sokeripitoisuuden vaikutus lehmien maidontuotantoon ja veriarvoihin
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1973)
Feed efficiency and its development in animal production
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1977)
Tyttärien karjojen tuotantotason vaikutuksesta sonnien maidontuotantoarvoihin
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1958)
Herne ja virna lypsylehmien rehuna
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1959)
Rapeseed meal as a protein source for high-production dairy cows on grass silage- and hay-based feeding
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1982)
The Lactation curve of the cow at the ascending phase
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1962)