Haku
Viitteet 1-10 / 18
Kuidun määrän ja laadun vaikutus lypsylehmien pötsin pH-tasoon
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2016)
Arktisten olosuhteiden vaikutus sianlihan tuotantoon
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2016)
Suomeen normilantajärjestelmä - mahdollisuudet ja haasteet
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2016)
Tuorekasviksia pilkkovat yritykset saivat Hyvän käytännön ohjeen
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2016)
Arktinen ruoantuotanto - mitä lisäarvotekijöitä pohjoinen sijainti tuo ruoantuotantoomme
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2016)
Naudan rasvoittumiseen vaikuttavat tekijät
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Naudan rasvoittumiseen vaikuttavat tekijät
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Kylvösiemenen laatututkimus : Tilan oman siemenen (TOS) itävyys ja kylvösiemenen laadun vaikutus satotasoon
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Valkoapilan vaikutus karitsanlihan tuotantoon ja aistinvaraiseen laatuun
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Nurmen kalkitseminen tuttu juttuko?
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)