"väri" - Selaus asiasanan mukaan Luonnonvarakeskuksen julkaisut
Viitteet 1-20 / 32
-
Aikaiset keräkaalilajikkeet
Koetoiminta ja käytäntö : 29.3.1994 (Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1994) -
Effects of digging substrate on growth and fur in blue versus shadow type of Alopex lagopus
Journal of Animal Production : 2 (Jenderal Soedirman UniversityIndonesian Society of Animal Science, 2011) -
Helposti puhdistettava lattia - hoitajien ja eläinten turvallisuustekijä
Suomen maataloustieteellisen seuran tiedote : 24 (Suomen maataloustieteellinen seura, 2008) -
Helposti puhdistettava lattia - hoitajien ja eläinten turvallisuustekijä
Suomen maataloustieteellisen seuran tiedote : 23 (Suomen maataloustieteellinen seura, 2008) -
Härkäpapu tuo sianlihaan kaivattua väriä
Koelypsy : 4 (MTT, 2007) -
Image analysis as a tool to facilitate selective breeding of quality traits in rainbow trout
Livestock Science : 2-3 (Elsevier Science, 2008) -
Kananmunien keltuaisen väriin vaikuttavat tekijät
Koetoiminta ja käytäntö : 9 (Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1965) -
Keräkaali- ja porkkanalajikkeiden aistinvarainen arviointi
Suomen maataloustieteellisen seuran tiedote : 30 (Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2014) -
Kotimaisen viljan laatua koskevia tutkimuksia III : Ruis ja kaura
Valtion maatalouskoetoiminnan julkaisuja : 39 (Maatalouskoelaitos, 1931) -
Luonnonvadelma viljelytutkimuksen kohteena : hedelmän- ja marjanviljely
Maatalouden tutkimuskeskus. Puutarhantutkimuslaitoksen tiedote : 7 (Maatalouden tutkimuskeskusMaatalouden tutkimuskeskus, 1976) -
Maamme yleisimmät perunajalosteet : Ohjeita niiden tuntemiseen sekä laatujen tärkeimmät ominaisuudet
Valtion maatalouskoetoiminnan julkaisuja : 54 (Maatalouskoelaitos, 1933) -
Munankeltuaisen väri ja sen lähteet
Koetoiminta ja käytäntö : 14.3.1989 (Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1989) -
Naudanlihan syöntilaatuun vaikuttavat tekijät. Kirjallisuusselvitys
Luonnonvara- ja biotalouden tutkimus : 6/2015 (Luonnonvarakeskus (Luke), 2015)Tämän kirjallisuuskatsauksen tavoitteena oli kartoittaa uusinta naudanlihan syöntilaatuun liittyvää tutkimustietoa. Naudanlihan syöntilaadun tärkeimpiä ominaisuuksia ovat mureus, mehukkuus ja maku. Valitettavasti naudanlihan ... -
New techniques for spectral image acquisition and analysis.
Publications of the University of Eastern Finland. Dissertations in Forestry and Natural Sciences : 73 (2012) -
Perimä vaikuttaa lihan syöntilaatuun
Nauta : 3 (Faba, 2018) -
Porkkanalajikkeiden laatu
Koetoiminta ja käytäntö : 29.3.1994 (Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1994)