Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Food Availability and Genetic Background as Determinants of Partial Migration in Freshwater Brown Trout

Prokkola, J.M.; Hyvärinen, P.; Alioravainen, N.; Lemopoulos, M.; Vornanen, M.; Vainikka, A. (2018)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Prokkola, J.M.
Hyvärinen, P.
Alioravainen, N.
Lemopoulos, M.
Vornanen, M.
Vainikka, A.

Julkaisusarja
Integrative and Comparative Biology

Volyymi
58

Numero
S1

Sivut
E181


Oxford University Press (OUP)
2018
doi:10.1093/icb/icy001
Näytä kaikki kuvailutiedot

Kuvaus

Meeting abstract: 94-2
Collections
  • Julkaisut [81066]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste