Monitoring molecular composition and digestibility of ripened bresaola through a combined foodomics approach
Picone, Gianfranco; De Noni, Ivano; Ferranti, Pasquale; Adalgisa Nicolai, Maria; Alamprese, Cristina; Trimigno, Alessia; Brodkorb, Andre; Portmann, Reto; Pihlanto, Anne; Nehir El, Sedef; Capozzi, Francesco (2019)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Picone, Gianfranco
De Noni, Ivano
Ferranti, Pasquale
Adalgisa Nicolai, Maria
Alamprese, Cristina
Trimigno, Alessia
Brodkorb, Andre
Portmann, Reto
Pihlanto, Anne
Nehir El, Sedef
Capozzi, Francesco
Julkaisusarja
Food Research International
Volyymi
115
Sivut
360-368
Elsevier
2019
Collections
- Julkaisut [85612]