Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskusta edeltävien organisaatioiden sarjat
  • RKTL:n julkaisusarjat
  • Kala- ja riistaraportteja
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskusta edeltävien organisaatioiden sarjat
  • RKTL:n julkaisusarjat
  • Kala- ja riistaraportteja
  • Näytä viite

Kirjolohen kutukypsyyden säätö ruokakalatuotannossa (KutuSää). Ensimmäinen osakoe

Forsman, Antti; Airaksinen, Susanna; Aro, Tarja; Norrdahl, Olli; Riihimäki, Jari; Vaajala, Markku; Ruohonen, Kari (2005)

 
Tweet refworks
 
Avaa tiedosto
raportti344.pdf (1.264Mt)
Lataukset 


Forsman, Antti
Airaksinen, Susanna
Aro, Tarja
Norrdahl, Olli
Riihimäki, Jari
Vaajala, Markku
Ruohonen, Kari

Julkaisusarja
Kala- ja riistaraportteja

Numero
344

Sivut
37 s.


Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos
2005
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:ISBN:951-776-481-2
Collections
  • Kala- ja riistaraportteja [389]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste