Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Sinisimpukkajauhon (Mytilus edulis) aminohappojen sulavuus porsailla

Kortelainen, Tiina; Siljander-Rasi, Hilkka; Tuori, Mikko; Partanen, Kirsi (2016)

 
Tweet refworks
 
URI
http://www.smts.fi/MTP2016/abstracts

Kortelainen, Tiina
Siljander-Rasi, Hilkka
Tuori, Mikko
Partanen, Kirsi

Julkaisusarja
Suomen maataloustieteellisen seuran tiedote

Numero
32

Sivut
p. 191


Suomen Maataloustieteellinen Seura
2016
Näytä kaikki kuvailutiedot

Kuvaus

2016
Collections
  • Julkaisut [80856]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste