Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Kalsiumnitraatin käyttömäärän vaikutus jääsalaatin satoon ja laatuun

Näkkilä, Juha; Särkkä, Liisa; Jokinen, Kari; Kaseva, Janne (2015)

 
Tweet refworks
 
Avaa tiedosto
Kalsiumnitraatti.pdf (407.7Kt)
Lataukset 


Näkkilä, Juha
Särkkä, Liisa
Jokinen, Kari
Kaseva, Janne

Sivut
19 p


Luonnonvarakeskus
2015
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015112619462

Kuvaus

Luken kirjat, raportit, oppaat ja esitteet. Loppuraportti 30.10.2015
Collections
  • Julkaisut [81023]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste