Luke
 

Naudanlihantuotannon ympäristövaikutuksia vähennetään tarkentamalla tuotantotapoja

Maaseudun Tulevaisuus
2013
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.

Pysyvä osoite

Tiivistelmä

Kansainvälisten tutkimusten mukaan yhdistetystä maidon- ja lihantuotannosta saatavan naudanlihakilon päästöt ovat pienemmät kuin pihvilihakarjan tuotannossa. Laajassa hankkeessa selvitetään ensimmäistä kertaa, millä tavoin suomalainen naudanlihantuotanto vaikuttaa ympäristöön.

ISBN

OKM-julkaisutyyppi

D1 Artikkeli ammattilehdessä

Julkaisusarja

Maaseudun Tiede

Volyymi

70

Numero

4(16.12.2013)

Sivut

Sivut

7

ISSN

1796-8763

DOI