Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Fat source and dietary forage-to-concentrate ratio influences milk fatty-acid composition in lactating cows

Vazirigohar, M.; Dehghan-Banadaky, M.; Rezayazdi, K.; Krizsan, S. J.; Nejati-Javaremi, A.; Shingfield, Kevin (2014)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Vazirigohar, M.
Dehghan-Banadaky, M.
Rezayazdi, K.
Krizsan, S. J.
Nejati-Javaremi, A.
Shingfield, Kevin

Julkaisusarja
Animal

Volyymi
8

Numero
1

Sivut
163-174


Cambridge University Press
2014
doi:10.1017/S175173111300181X
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [87086]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus