Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Keittiömestarit testasivat porkkana- ja keräkaalilajikkeita

Räty, Anu; Veijola, Jussi; Soppela, Kaisa (2013)

 
URI
http://issuu.com/mttelo/docs/mtiede1_kokolehti?mode=window

Räty, Anu
Veijola, Jussi
Soppela, Kaisa

Julkaisusarja
Maaseudun Tiede

Volyymi
70

Numero
1(22.3.2013)

Sivut
17


Maaseudun Tulevaisuus
2013
Näytä kaikki kuvailutiedot
Tiivistelmä
Kaali- ja porkkanalajikkeiden maussa, rakenteessa, tuoksussa ja käyttöominaisuuksissa on eroja.
Collections
  • Julkaisut [87088]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus