Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Lihalajin, rasvaprosentin, tuotantotapojen ja hiilijalanjälkitiedon vaikutus kuluttajien jauhelihan valintaan

Koistinen, Laura; Pouta, Eija; Heikkilä, Jaakko; Forsman-Hugg, Sari; Kotro, Jaana; Mäkelä, Johanna; Niva, Mari (2012)

 
URI
http://www.smts.fi/abstraktit_MtPaivat_2012.pdf

Koistinen, Laura
Pouta, Eija
Heikkilä, Jaakko
Forsman-Hugg, Sari
Kotro, Jaana
Mäkelä, Johanna
Niva, Mari

Julkaisusarja
Suomen maataloustieteellisen seuran tiedote

Numero
29

Sivut
p. 205


Suomen Maataloustieteellinen Seura
2012
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [87088]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus