Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Ruokahävikin määrä ja hallinta ravintola-alalla

Jalkanen, Lotta; Reinikainen, Anu; Katajajuuri, Juha-Matti; Silvennoinen, Kirsi (2011)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Jalkanen, Lotta
Reinikainen, Anu
Katajajuuri, Juha-Matti
Silvennoinen, Kirsi

Julkaisusarja
Elintarvike ja terveys

Numero
3/2011

Sivut
56-59


Ympäristö- ja Terveysalan Tekniset Kuntien Terveystarkastajat
2011
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [87088]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus