Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Lupiini ja härkäpapu ovat korkealaatuista ravintoa

Torres, Clara Lizarazo; Erra, Guillem; Sontag-Strohm, Tula; Santanen, Arja; Mäkelä, Pirjo; Stoddard, Frederick (2010)

 
Tweet refworks
 
Avaa tiedosto
mtt-mt-v67n03.pdf (2.823Mt)
Lataukset 


Torres, Clara Lizarazo
Erra, Guillem
Sontag-Strohm, Tula
Santanen, Arja
Mäkelä, Pirjo
Stoddard, Frederick

Julkaisusarja
Maaseudun Tiede

Volyymi
67

Numero
3(25.10.2010)

Sivut
11


Maaseudun tulevaisuus
2010
Näytä kaikki kuvailutiedot
Tiivistelmä
Palkoviljoja kannattaisi viljellä Suomessa sekä ruoaksi että rehuksi nykyistä enemmän niiden sisältämien proteiinien, energian ja bioaktiivisten yhdisteiden vuoksi.
Collections
  • Julkaisut [81224]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste