Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

The grain quality of spring wheat (Triticum aestivum L.) in relation to elevated ozone uptake and carbon dioxide exposure

Piikki, K.; De Temmerman, L.; Ojanperä, Katinka; Danielsson, H.; Pleijel, H. (2008)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Piikki, K.
De Temmerman, L.
Ojanperä, Katinka
Danielsson, H.
Pleijel, H.

Julkaisusarja
European journal of agronomy

Volyymi
28

Sivut
245-254


Elsevier
2008
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81196]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste