Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

High variability in anthocyanin contents between different blackcurrant varieties

Hellström, Jarkko; Hietaranta, Tarja; Karhu, Saila; Mattila, Pirjo; Tiirikka, Timo; Veteläinen, Merja (2010)

 
URI
http://www.njf.nu/filebank/files/20110126$171900$fil$B667IptqdoxZr6f40evH.pdf

Hellström, Jarkko
Hietaranta, Tarja
Karhu, Saila
Mattila, Pirjo
Tiirikka, Timo
Veteläinen, Merja

Julkaisusarja
NJF Report

Volyymi
6

Numero
2

Sivut
p. 116-118


Nordic Association of Agricultural Scientists
2010
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [87088]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus