Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Bioavailability of various polyphenols from a diet containing moderate amounts of berries

Koli, Raika; Erlund, Iris; Jula, Antti; Marniemi, Jukka; Mattila, Pirjo; Alfthan, Georg (2010)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Koli, Raika
Erlund, Iris
Jula, Antti
Marniemi, Jukka
Mattila, Pirjo
Alfthan, Georg

Julkaisusarja
Journal of agricultural and food chemistry

Volyymi
58

Numero
7

Sivut
3927-3932


American Chemical Society
2010
doi:doi:10.1021/jf9024823
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [87088]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus