Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Environmental impacts of different food products and their contribution to the environmental impacts of Finnish consumption

Katajajuuri, Juha-Matti; Kurppa, Sirpa; Nissinen, Ari; Usva, Kirsi; Virtanen, Yrjö; Grönroos, Juha; Voutilainen, Pasi (2009)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Katajajuuri, Juha-Matti
Kurppa, Sirpa
Nissinen, Ari
Usva, Kirsi
Virtanen, Yrjö
Grönroos, Juha
Voutilainen, Pasi

Sivut
p. 124-125


2009
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [87088]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus