Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Effect of latitude and altitude on the terpenoid and soluble phenolic composition of juniper (Juniperus communis) needles and evaluation of their antibacterial activity in the boreal zone

Martz, Francoise; Peltola, Rainer; Fontanay, Stephane; Duval, Raphael E.; Julkunen-Tiitto, Riitta; Stark, Sari (2009)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Martz, Francoise
Peltola, Rainer
Fontanay, Stephane
Duval, Raphael E.
Julkunen-Tiitto, Riitta
Stark, Sari

Julkaisusarja
Journal of agricultural and food chemistry

Volyymi
57

Numero
20

Sivut
9575-9584


American Chemical Society
2009
doi:doi:10.1021/jf902423k
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81044]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste