The effect of Camelina sativa cake on fatty acid composition and sensory quality of eggs and broiler meat
Aronen, Ilmo; Valkonen, Eija; Tupasela, Tuomo; Hiidenhovi, Jaakko; Valaja, Jarmo (2009)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Aronen, Ilmo
Valkonen, Eija
Tupasela, Tuomo
Hiidenhovi, Jaakko
Valaja, Jarmo
Sivut
p. 40
WPSA Finnish branch
2009
Kuvaus
Scientific committee: Dr. Yves Nys, Prof.Dr. Michael A. Grashorn, Prof. Rainer Huopalahti Organizing committee: Eija Helander, Eija Venäläinen, Eija Valkonen, Maria Tuiskula-Haavisto, Leo Lastikka, Rainer Huopalahti, Eila Järvenpää, Matti Näsi, Eero Puolanne, Eeva-Liisa Ryhänen, Jaakko Hiidenhovi, Ari Hietanen, Mari Laihonen
Collections
- Julkaisut [85968]