Luke
 

The effect of Camelina sativa cake on fatty acid composition and sensory quality of eggs and broiler meat

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.

Pysyvä osoite

URI

Kuvaus

Scientific committee: Dr. Yves Nys, Prof.Dr. Michael A. Grashorn, Prof. Rainer Huopalahti Organizing committee: Eija Helander, Eija Venäläinen, Eija Valkonen, Maria Tuiskula-Haavisto, Leo Lastikka, Rainer Huopalahti, Eila Järvenpää, Matti Näsi, Eero Puolanne, Eeva-Liisa Ryhänen, Jaakko Hiidenhovi, Ari Hietanen, Mari Laihonen

ISBN

OKM-julkaisutyyppi

M1 Tutkimuksesta kertova kirjoitus

Julkaisusarja

Volyymi

Numero

Sivut

Sivut

p. 40

ISSN

DOI