Broilerintuotanto samankaltaistuu EU:ssa ja muualla maailmassa
Palander, Pälvi (2008)
Palander, Pälvi
Julkaisusarja
Maaseudun Tiede
Volyymi
65
Numero
4(15.12.2008)
Sivut
5
Maaseudun tulevaisuus
2008
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015103015696
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015103015696
Tiivistelmä
Ammattimainen broilerintuotanto on eri tuottajamaissa yllättävän samankaltaista. Suurtuotanto voi olla teknisesti ja laadullisesti hyvinkin tasokasta myös maissa, joissa takapihakanalat ovat yhä yleisiä. Suomella on kuitenkin etulyöntiasema, mitä tulee salmonellattomaan tuotantoon, eläinten terveydentilaan ja lakisääteiseen eläinsuojeluun.
Collections
- Julkaisut [84939]