Quantities of phenolic compounds and their impacts on the perceived flavour attributes of rye grain
Heiniö, Raija-Liisa; Liukkonen, Kirsi-Helena; Myllymäki, Olavi; Pihlava, Juha-Matti; Adlercreutz, Herman; Heinonen, Satu-Maarit; Poutanen, Kaisa (2008)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Heiniö, Raija-Liisa
Liukkonen, Kirsi-Helena
Myllymäki, Olavi
Pihlava, Juha-Matti
Adlercreutz, Herman
Heinonen, Satu-Maarit
Poutanen, Kaisa
Julkaisusarja
Journal of cereal science
Volyymi
47
Numero
3
Sivut
566-575
Elsevier
2008
Collections
- Julkaisut [86739]