Sikojen teuraspainon vaikutus lihan laatuun
Alaviuhkola, Timo; Siljander-Rasi, Hilkka; Suomi, Kaija (1996)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Alaviuhkola, Timo
Siljander-Rasi, Hilkka
Suomi, Kaija
Julkaisusarja
Maaseutukeskusten Liiton julkaisuja
Numero
905
Sivut
p. 79-84
Maaseutukeskusten Liitto
1996
Tiivistelmä
Sikojen ruhon ja eri ruhonosien lihapitoisuus ei ollut riippuvainen loppuelopainosta välillä 95-125 kg. Tuotantokokeen ja paloitteluanalyysin avulla todettiin voitavan nykyistä tarkemmin määritellä oikea tilityshinta eri painoisille sioille.
Collections
- Julkaisut [86701]