Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

The effect of amino acids, vitamins and trace elements on the development of Acyrthosiphon pisum Harris (Hom., Aphididae)

Markkula, Martti; Laurema, Seppo (1967)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Markkula, Martti
Laurema, Seppo

Julkaisusarja
Annales agriculturae FenniaeAnnales Agriculturae Fenniae. Seria Animalia nocentiaAnnales Agriculturae FenniaeMaatalouden tutkimuskeskuksen aikakauskirja = Journal of the Agricultural Research CentreMaatalouden tutkimuskeskuksen aikakauskirja. Sarja TuhoeläimetMaatalouden tutkimuskeskuksen aikakauskirja. Seria animalia nocentia

Volyymi
66

Numero
2-3252-3

Sivut
77-80


Agricultural Research Centre Maatalouden tutkimuskeskus
1967
Näytä kaikki kuvailutiedot

Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2014102045351

Kuvaus

v
ok
Kirjasto Aj-k
Aminohappojen, vitamiinien ja hivenaineiden merkityksestä hernekirvan ravinnossa
Collections
  • Julkaisut [80873]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste