Kevätvehnissä on valinnan varaa
Salo, Yrjö; Jalli, Marja; Erlund, Patrik (2007)
Salo, Yrjö
Jalli, Marja
Erlund, Patrik
Julkaisusarja
Koetoiminta ja käytäntö
Volyymi
64
Numero
1(19.3.2007)
Sivut
4
Maaseudun Tulevaisuus
2007
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015103015491
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015103015491
Tiivistelmä
Kevätvehnä on leivän raaka-aine. Lisäksi kevätvehnäsatoa voidaan käyttää rehuksi. Viime vuonna lajikkeista viljellyimpiä olivat Kruunu, Zebra ja Anniina. Lajikkeiden taudinkestävyydessä ei ole suuria eroja.
Collections
- Julkaisut [85959]