Kuluttajien näkemyksiä porkkanan laadusta
MTT|MTT
2006
Pysyvä osoite
URI
Tiivistelmä
Kuluttajanäkemyksiä porkkanasta ja sen laadusta tarkasteltiin ryhmäkeskustelujen avulla. Tulokset osoittivat selkeitä eroja porkkanan käyttötavoissa eri-ikäisten kuluttajien ja eri-laisten kotitalouksien välillä. Porkkanan napostelu sellaisenaan näytti kuitenkin olevan tyypillisin tapa syödä porkkanaa. Porkkanan laatu on kuluttajille ennen kaikkea makeutta ja mehukkuutta, joissa nähtiin parantamisen varaa. Kuluttajat kaipasivat myöskin keinoja hyvän laadun, erityisesti hyvän maun tunnistamiseksi. Porkkanan markkinointiin tulisi kuluttajien mielestä muutenkin kiinnittää nykyistä enemmän huomiota jo pelkästään pork-kanan yleisen arvostuksen nostamiseksi.
ISBN
OKM-julkaisutyyppi
B2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa
Julkaisusarja
MTT:n selvityksiä
Volyymi
Numero
134
Sivut
Sivut
s. 7-9
ISSN
1458-5103