Luke
 

Kuluttajien näkemyksiä porkkanan laadusta

Pysyvä osoite

URI

Tiivistelmä

Kuluttajanäkemyksiä porkkanasta ja sen laadusta tarkasteltiin ryhmäkeskustelujen avulla. Tulokset osoittivat selkeitä eroja porkkanan käyttötavoissa eri-ikäisten kuluttajien ja eri-laisten kotitalouksien välillä. Porkkanan napostelu sellaisenaan näytti kuitenkin olevan tyypillisin tapa syödä porkkanaa. Porkkanan laatu on kuluttajille ennen kaikkea makeutta ja mehukkuutta, joissa nähtiin parantamisen varaa. Kuluttajat kaipasivat myöskin keinoja hyvän laadun, erityisesti hyvän maun tunnistamiseksi. Porkkanan markkinointiin tulisi kuluttajien mielestä muutenkin kiinnittää nykyistä enemmän huomiota jo pelkästään pork-kanan yleisen arvostuksen nostamiseksi.

ISBN

OKM-julkaisutyyppi

B2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

MTT:n selvityksiä

Volyymi

Numero

134

Sivut

Sivut

s. 7-9

ISSN

1458-5103

DOI