Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Prediction of legume silage digestibility from various laboratory methods

Rinne, Marketta; Olt, A.; Nousiainen, Juha; Seppälä, Arja; Tuori, Mikko; Paul, C.; Fraser, M.D.; Huhtanen, Pekka (2006)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Rinne, Marketta
Olt, A.
Nousiainen, Juha
Seppälä, Arja
Tuori, Mikko
Paul, C.
Fraser, M.D.
Huhtanen, Pekka

Julkaisusarja
Grass and forage science

Volyymi
61

Numero
4

Sivut
354-362


Blackwell
2006
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81061]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste