Väkirehun kypsennyksen ja määrän vaikutus tuotoksiin
Mäntysaari, Päivi; Khalili, Hannele (2006)
Mäntysaari, Päivi
Khalili, Hannele
Julkaisusarja
Koetoiminta ja käytäntö
Volyymi
63
Numero
4(18.12.2006)
Sivut
13
Maaseudun Tulevaisuus
2006
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015103015469
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015103015469
Tiivistelmä
Vapaasti hyvälaatuista säilörehua saaneiden lehmien maitotuotos ei kasvanut, kun päivittäinen väkirehuannos suureni ensikoilla 10 kg:sta 15 kg:aan ja vanhemmilla lehmillä 13 kg:sta 18 kg:aan. Sen sijaan kypsennetty väkirehu, jossa oli käytetty osittain kuorittua kauraa, lisäsi tuotoksia.
Collections
- Julkaisut [86770]