Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Camelinamunat tekevät hyvää

Ryhänen, Eeva-Liisa (2006)

 
Avaa tiedosto
mtt-kjak-v63n04s12b.pdf (54.41Kt)
Lataukset 


Ryhänen, Eeva-Liisa

Julkaisusarja
Koetoiminta ja käytäntö

Volyymi
63

Numero
4(18.12.2006)

Sivut
12


Maaseudun Tulevaisuus
2006
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015103015468
Tiivistelmä
Camelina on erittäin hyvä monityydyttymättömien rasvahappojen ja erityisesti omega-3-rasvahappojen lähde. Se on mahdollinen raaka-aine myös kanojen ruokintaan. Tuotetut kananmunat ovat ravitsemuksellisesti ja aistinvaraiselta laadultaan hyviä. Camelinaa ei kuitenkaan vielä voida käyttää rehuna, sillä asia vaatisi EUlainsäädännön muutoksen.
Collections
  • Julkaisut [87133]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus