• Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Valkuais- ja väkirehuruokinnan vaikutus maitotuotoksiin ja maidon koostumukseen

Suvitie, Marjatta; Rinne, Kalle; Rinne, Sirkka-Liisa (1994)

 
Tweet Linkki tietueeseen
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Suvitie, Marjatta
Rinne, Kalle
Rinne, Sirkka-Liisa

Julkaisusarja
Koetoiminta ja käytäntö

Volyymi
51

Numero
28.6.1994

Sivut
p. 26


Maaseudun Tulevaisuus Maaseudun Tulevaisuus
1994
Näytä kaikki kuvailutiedot

Kuvaus

v
ok
Kirjasto Aj-k
Collections
  • Julkaisut [78948]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto