Italianraiheinä paransi kokoviljasäilörehun sulavuutta ja rehuarvoa
Manninen, Marja; Turunen, Harri; Seppälä, Arja; Jaakkola, Seija; Niemeläinen, Oiva (2005)
Manninen, Marja
Turunen, Harri
Seppälä, Arja
Jaakkola, Seija
Niemeläinen, Oiva
Julkaisusarja
Koetoiminta ja käytäntö
Volyymi
62
Numero
4(19.12.2005)
Sivut
6
Maaseudun Tulevaisuus
2005
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015103015363
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015103015363
Tiivistelmä
Kokoviljaseoksen sulavuus ja rehuarvo paranivat, kun italianraiheinän osuus lisääntyi sadossa. Sulavuus oli sitä parempi, mitä alempi oli viljan kylvötiheys. Merkittäviä taloudellisia etuja italianraiheinän osuuden lisäyksellä ei saavutettu, mutta muiden hyötyjen ansiosta se on varteenotettava vaihtoehto kokoviljasäilörehun tuotannossa.
Collections
- Julkaisut [85613]