Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Italianraiheinä paransi kokoviljasäilörehun sulavuutta ja rehuarvoa

Manninen, Marja; Turunen, Harri; Seppälä, Arja; Jaakkola, Seija; Niemeläinen, Oiva (2005)

 
Tweet refworks
 
Avaa tiedosto
mtt-kjak-v62n04s06b.pdf (171.1Kt)
Lataukset 


Manninen, Marja
Turunen, Harri
Seppälä, Arja
Jaakkola, Seija
Niemeläinen, Oiva

Julkaisusarja
Koetoiminta ja käytäntö

Volyymi
62

Numero
4(19.12.2005)

Sivut
6


Maaseudun Tulevaisuus
2005
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015103015363

Kuvaus

v
ok
KVA
Tiivistelmä
Kokoviljaseoksen sulavuus ja rehuarvo paranivat, kun italianraiheinän osuus lisääntyi sadossa. Sulavuus oli sitä parempi, mitä alempi oli viljan kylvötiheys. Merkittäviä taloudellisia etuja italianraiheinän osuuden lisäyksellä ei saavutettu, mutta muiden hyötyjen ansiosta se on varteenotettava vaihtoehto kokoviljasäilörehun tuotannossa.
Collections
  • Julkaisut [80873]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste