Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Dietary fibre and available carbohydrates in Finnish vegetables and fruits

Varo, Pertti; Laine, Raili; Veijalainen, Kirsti; Espo, Aila; Weterhoff, Anne; Koivistoinen, Pekka (1984)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Varo, Pertti
Laine, Raili
Veijalainen, Kirsti
Espo, Aila
Weterhoff, Anne
Koivistoinen, Pekka

Julkaisusarja
Journal of agricultural science in FinlandMaataloustieteellinen aikakauskirja

Volyymi
56

Numero
1

Sivut
p. 49-59


Suomen maataloustieteellinen seura Suomen maataloustieteellinen seura
1984
Näytä kaikki kuvailutiedot

Kuvaus

Julkaisussa on vanha ISSN 0024-8835.
v
ok
Kirjasto Aj-K
Suomalaisten elintarvikkeiden hiilihydraattitutkimus - kasvisten, hedelmien ja marjojen ravintokuitu-, tärkkelys- ja sokeripitoisuudet
Collections
  • Julkaisut [80818]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste