Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Effect of the crude protein level on the utilization of untreated and formaldehyde-treated urea in vitro

Setälä, Jouko; Syrjälä-qvist, Liisa (1982)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Setälä, Jouko
Syrjälä-qvist, Liisa

Julkaisusarja
The Journal of the Scientific Agricultural Society of FinlandMaataloustieteellinen aikakauskirja

Volyymi
54

Numero
1

Sivut
p. 25-31


Suomen maataloustieteellinen seura
1982
Näytä kaikki kuvailutiedot

Kuvaus

v
ok
Kirjasto Aj-K
Rehuannoksen raakavalkuaistason vaikutus käsittelemättömän ja formaldehydi-käsitellyn urean hyväksikäyttöön in vitro
Collections
  • Julkaisut [80818]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste