Suomalainen vai virolainen mansikka?
Koivisto, Anu (2005)
Koivisto, Anu
Julkaisusarja
Koetoiminta ja käytäntö
Volyymi
62
Numero
3(17.10.2005)
Sivut
11
Maaseudun Tulevaisuus
2005
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015103015338
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015103015338
Tiivistelmä
Virossa mansikkakilo tuotetaan puolet alhaisemmilla kustannuksilla kuin Suomessa. Korkeista tuotantokustannuksista huolimatta suomalainen mansikka näyttää pärjäävän melko hyvin Suomen ja Viron välisessä mansikantuotannon kilpailukykyvertailussa. Suomalaisen mansikan kilpailuvaltteja ovat hyvä laatu, kotimaisuus ja laadukkailla tutkimus- ja neuvontaresursseilla evästetty viljely.
Collections
- Julkaisut [86729]