Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Distribution and contents of phenolic compounds in eighteen Scandinavian berry species

Määttä-Riihinen, Kaisu R.; Kamal-Eldin, Afaf; Mattila, Pirjo H.; Gonzáles-Paramás, Ana M.; Törrönen, A. Riitta (2004)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Määttä-Riihinen, Kaisu R.
Kamal-Eldin, Afaf
Mattila, Pirjo H.
Gonzáles-Paramás, Ana M.
Törrönen, A. Riitta

Julkaisusarja
Journal of agricultural and food chemistry

Volyymi
52

Numero
14

Sivut
4477-4486


American Chemical Society
2004
Näytä kaikki kuvailutiedot

Kuvaus

v
2004
ok
ETL
Collections
  • Julkaisut [80901]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste