Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Biogenic amines in cheese. II Factors influencing the formation of biogenic amines, with particular reference to the quality of the milk used in cheese makinf

Antila, P.; Antila, V.; Mattila, J.; Hakkarainen, H. (1985)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Antila, P.
Antila, V.
Mattila, J.
Hakkarainen, H.

Julkaisusarja
Valtion maitotalouden tutkimuslaitos. Tiedonantoja

Numero
190

Sivut
p. 400-404


Valtion maitotalouden tutkimuslaitos
1985
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81072]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste