Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Accelerating the ripening of cheese by the addition of proteolytic enzymes: III. The proteolytic characteristics of lactobacilli

Pahkala, Eero; Pitkäranta, Taru; Antila, Veijo (1987)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Pahkala, Eero
Pitkäranta, Taru
Antila, Veijo

Julkaisusarja
Valtion maitotalouden tutkimuslaitos. Tiedonantoja

Numero
216

Sivut
p. 74-85


Valtion maitotalouden tutkimuslaitos
1987
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [84953]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus